DELUXE

Apa kinyúlt pólóiból varázsol tündéri gyerekruhákat

Egy huncut éjszaka után a nő belebújik a férfi pólójába, kimegy a konyhába, táncikálva kávét készít. Haja kócos, arca kissé elvarázsolt. Az egyik legkedvesebb pillanatkép, ami férfi és nő közt történhet.

Ez az életkép jutott eszembe, amikor Stephanie Miller munkáit lapozgattam végig, pedig olyan messze áll a fenti téma attól, amit ez a négy gyermekes édesanya csinál, mint Makó Jeruzsálemtől. Annyi a hasonlóság, hogy a főszerep itt is egy férfi kinyúlt pólójában keresendő. 

Mrs. Miller ugyanis megunta, hogy férje kinyúlt ruháit már az égvilágon semmire nem tudja használni, a kukába dobni pedig sajnálta őket – mindezek mellé jött a szinte mindennapos probléma: hogyan is ruházzon egyszerre négy gyerkőcöt, akik pillanatok alatt nőnek ki ruhákat. 

És akkor rájött a megoldásra, hogyan kösse össze a kellemest a hasznossal és hogyan tudja férje ruháit bűbájos gyerekruhákká varázsolni:

 

Forrás: Instagram | Boredpanda

 

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. cvitamin says:

    Tündéri a kislány, ügyes, kreatív az anyuka.
    Ráadásul rengeteg pénzt megspórol, hiszen a gyermekruhák mindenhol nagyon drágák. Ezek egyediek, és mint látszik, a leányka is örömmel pózol bennük.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!