DELUXE

A 80-as évek retro énekesnőjének mesebeli otthona

Emlékszel még Cyndi Lauperre? A 80-as években robbant a köztudatba az énekesnő az utánozhatatlan “nyávogós” hangjával, ami annyira egyedi, annyira felismerhető volt, hogy én úgy gondoltam, ő lesz az az előadóművész, akiről még évtizedekig hallunk. Sajnos nem így lett, ettől függetlenül Cyndi Lauper maradandót alkotott: Girl just wanna have fun és a Time after time című nótáit a mai napig dúdolja mindenki, míg szerintem az egyik legnagyobb színfolt volt ő a Michael Jackson nevével fémjelzett We are the world című nótában.

Cyndi Lauper középkori stílusú otthonába látogatunk el. Az ingatlan Connecticut államban található és 1,25 millió dollárt ér. Az énekesnő akkor vásárolta, amikor még pályája csúcsán volt, azzal a céllal, hogy ebben a kis eldugott házikóban majd csendben és békében tud dalokat komponálni.

Hivatalosan úgynevezett “francia vidéki koloniál” stílusban tervezett otthont egy Howard Kaplan nevű építész tervezte. A 19. századi angol és francia építkezési stílusjegyek megtalálhatóak a ház homlokzatán illetve a belső, lépcsős, magas mennyezetes és óriási (lovagteremre hasonlító) belsőkkel ellátott megoldásokban. 

A főépület 362 négyzetméteres, három hálószobát és 4 fürdőszobát foglal magában. Házon belüli medence is található, illetve az énekesnő speciális kérésére, zenestúdió.

Az ingatlan a fenti összegen eladó, mivel Lauper és férje immár állandó jelleggel Manhattenben élnek, így erre a vidéki otthonra már nincs szükségük.

Kapcsolódó bejegyzések: további világsztárok otthonait IDE kattintva nézegetheted. Ha pedig a RETRO téma érdekel, kvízek, emlékek közt nézelődnél, javaslom, IDE kattints! Köszönöm!

forrás: celebrityhousepictures.com

 

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Zsolt Marton says:

  Bár a We are the world-ben akkor, mikor előadták, Michael Jackson volt a legnépszerűbb, nem egyedül az ő érdeme, hanem Lionel Ritchié is, ők ketten szerezték a dalt.

 2. Anna Kisfaludiné Baán says:

  Nagyon szép! Amúgy meg egy 4 oktávos énekesnőről írnak!

 3. Rikárdó Báró Márianosztrai says:

  Még annyit tennék hozzá … élvezem a kubai feelenget … a Havanna lakótelepen.

 4. Rikárdó Báró Márianosztrai says:

  Köszönöm, de nem kell .. nem tetszik a fürdőszoba.
  Meg úgy nyomasztó az egész, ahogy van. Maradok a panelban a kilencediken … főleg most, negyven fokban.

 5. Kádár Istvánné says:

  72 évesen , most kezdek gyűjteni rá!Ja , meg ha sikerül akkor egy jó takarítónőt keresek állandóra!

 6. Barna Fehér says:

  Vagy retro, vagy ’80-as évek. A kettő együtt a címben hülyeség.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!