DELUXE

Belföldön nyaralnál? Kösd fel a gatyádat, horror árak tarolnak!

“Esküszöm, nem vágom, mások hogy csinálják. Hogyan mennek el Magyarországon belül nyaralni, hogy ne menjen rá a gatyájuk is. Jó, létezik a SZÉP kártya, amelyet bizonyos munkáltatók adnak, de azok, akik nincsenek SZÉP kártyás munkahellyel megáldva – mint mi -, idén is sokszor felszisszenhettek, hogy “két hét görögbe’ ócsóbb, mint itthon három nap”. És ez így van. A rablás szó jut eszembe.” – így kezdtem tavaly egy cikket és sajnos idén folytathatom.

Utazási portálok, szállodák ajánlatait böngészem, de csak azért, mert tényleg nincs jobb dolgom, mivel is húzzam fel magamat nagyon.

Találtam például egy vas megyei szállodát – direkt nem írok szállodanevet, nem akarok még “rossz hírnév terjesztése miatt” valami pofás kis pert a képembe. Tök akciósan, félpanziós, házi pancsolós wellness ajánlat, egy pohár welcome drinkkel, mint a szálloda ajánlata, aszongya hogy:

121.400 forint per fő per éjszaka, de csak akkor, ha négy éjszakát kifizetünk. 

Ha nem akarunk négy éjszakát náluk eltölteni, akkor 32 ezer forint per fő per éjszaka az ajánlat, de ehhez még hozzájön pluszba az idegenforgalmi adó, meg a garázshasználat (1800 forint per iccaka). A szálloda azt ígéri, “semmihez nem fogható kikapcsolódást” nyújt. 

Majd máskor.

Libbenek tovább, egyenesen a Bükkbe. Cuki faház, egyben bérelhető, ellátás nuku, három szoba, pont tökéletes egy négyfős családnak.

120 ezer forint per éjszaka per ház. Figyelem, nem egy hét ennyi, hanem egy szem éjszaka. Jobb híján az ujjamba harapok.

Majd máskor.

Nézzek körül, mi a pálya a Balatonnál. Négy csillagos szálloda, fél panzióval, négy főnek, Balatonfüreden. Akciósan mérik, 571.372 forint. Ötszázhetvenegyezer háromszázhetvenkettő. A hülyének is megéri.

A tökömnek se kell négy csillagos szálloda, nézzünk meg egy panziót. Reggelivel, Siófokon. Csak ma, állati akciós: 290 ezer forintért már vihetem is, amúgy 322 lenne. 

Majd máskor..

Megmutatom a tavalyi írásomat, szerintem vele zárom ezt a bejegyzést s zárom is le a megnyitott szállodai ajánlatok weboldalait.

IDE kattints a tavalyi cikkhez

 

 

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Zsuzsa Jenei says:

    Azért ez így nem teljesen igaz! Itthon is vannak nagyon jó ajánlatok teljesen jó áron.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!