DELUXE

Donald Trump karib-tengeri nyaralójától leesik az állad

Alig pár napja mutattam meg nektek az USA 45. elnökének színaranyban domináló lakását New York-ból, máris mutatom azt a bájos kis nyaralót, amely szintén az ő tulajdona. (Donald Trump arany lakása IDE kattintva látható.)

A St Martin nevű, karib-tengeri sziget Rue de la Falaise nevű részében található ingatlan értéke 28 millió amerikai dollár. A 4,8 hektáron elterülő komplexum igazából két fő épületet tartalmaz, az egyikben öt, míg a másikban négy hálószoba található. A nagyobb villa két emeletes, a kicsi viszont különleges, mert ott található az úgynevezett dzsungel szoba, amelyben az ágy akkora, mint mások nappalija. 

Egy mondat erejéig sem szeretnék politikát vinni a blog tartalmába, de úgy tűnik, Mr. Trump meg van lőve ezekkel a falakkal: a karibi villát ugyanis közel négy méter magas fal veszi körbe. 

Mivel az elnöknek újabban kis millió egyéb elfoglaltsága van, így nem nyaralhat kényére-kedvére a nyaralójában annyiszor, ahányszor szeretne, úgyhogy amikor ő nincs ott, a nyaraló kibérelhető. Szezonon kívül a kisebb nyaralót már hatezer amerikai dollárért kibérelheted éjszakánként (1,7 millió forint), de az igazán pörgős, nyári és téli szezonban az ár “véletlenül” akár 28.000 dollárig is felcsússzanhat. Van itt üzleti érzék, ez nem kétség.

Én a magam nevében megelégszem a fotókkal is:

fotók: celebrityhousepictures.com

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Erzsébet Czebe Tóth says: (előzmény @Sipőcz Ottilia)

  A sima falú fürdőszoba jó, csak a függönyöket és persze a csillárokat szedném le…..:-)))

  A szobák berendezése túl csicsás.
  A “betegágyak” a medence mellett tényleg furcsák:-))))

  Persze a New Yorkban levő penthaus barokkja is megfeküdte a gyomrom, legalább annyira, mint a TV
  csatornák lakberendező műsoraiban mutogatott szürke, sötétkék, fekete falú minimalista stílusban berendezett lakások vagy házak, amiket a jó ízlés csúcsaként igyekeznek reklámozni

 2. Katalin Lintner says:

  Tobb clone-t kell keszitenie magarol hogy elvezhesse ezt a sok felesleges hivalkodast….

 3. Sipőcz Ottilia says:

  Nekem tetszik kÍvülről, de minek ekkora ház valakinek?!

 4. Szürti János says: (előzmény @Sirály Király)

  Ez jó,de tanyán nem putrik vannak,hanem dolgos emberek. Akit Őn emlit az a cigány putriból jött.

 5. Víg László says:

  Természetesen megint csak annak a lakását, üdülőjét látjuk, akiét látnunk kell! – erre az USA demokraták, és a magyar balmédia nagyon oda figyel!
  Én, sokkal kíváncsibb lennék azokra a magyar offshore tulajdonos üdülőire, külföldre mentett vagyonára, jchttjaira, óriási birtokaikra, kastélyaikra, aminek az árát innen vittek ki az utóbbi 25-27 év alatt!
  Abban minden külföldi újságíró megegyezett, hogy legalább 150-160 ezer milliárd forintról van szó!, de egyesek 200 ezer milliárd forint fölé teszik a Magyarországról kimentett pénz értékét!
  …, és most ne gondolja senki, hogy itt nagyrészt a fideszről van szó!, mert ezeknek a nagy rablóprivatizációknak az idején ott volt az szdsz is, az mszp,… és sok éhes disznó, akik még akkor a vályú körül voltak!

 6. Anna Kele says:

  A személyzet és a testőrök számáról nem esett szó !

 7. Illa Berek says:

  Én szívesewn eltöltenék itt nem csak egy éjszakát, hanem egy egész életet is, pláne ha van konyhai és takarító személyzet (de jó is lenne, ha egyszer már engem szolgálnának ki). 🙂 Köszönöm a fotókat.

 8. Sirály Király says:

  Aki úgy kerül az állam élére, hogy a fenti javakat már mind birtokolja, egészen másként áll az állam pénzéhez, mint az, aki tanyasi putriból jött!!!

 9. Ilona Papp says:

  Sikeres vallalkozasa van neki is es a felesegenek is.. nem az elnoksege alatt gazdagodott meg.. s hat nem egy sikeres szinesznek, uzeletembernek van ilyen..

 10. György Tihanyi says:

  Ez már beteges mint Csaucseszku aztán azt is kivégezték—-csak Orbán ne lássa meg mert akkora várt át épitti még jobban—de minek ennyi beteg ágy


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!