DELUXE

Önjáró, motoros bőröndök lusta utazók számára

Talán Mézgáék valamelyik meséjében szerepelt az önjáró járda, amire elég volt ráállni és a járda haladt, mi meg ácsorogtunk. Egyfajta mozgó lépcső, lépcső nélkül. Talán ebbe az irányba halad a világ, lassan eljutunk oda, hogy már tényleg tök lusta az emberiség gyalog közlekedni. 

Cipekedni pláne nem szeretünk. Ezt a nagyon bölcs állítást aknázta ki a  Modobag, amely megalkotta az önjáró bőrönd prototípusát. 

A közel 1.500 amerikai dollárba (450 ezer forint) kerülő táska, szabvány méretű, repülőtéri poggyász, amelynek terében elfér a mechanika, a motor és az akkumulátor (körülbelül 20%-nyi területet foglalnak el a beépített kütyük). 

12,8 kilométer per óra végsebességre képes, ami első hallásra nekem kicsit meredek, ráadásul szerintem veszélyes is, főleg egy zsúfoltabb repülőtéren. 118 kilogramm súlyig viseli el, ha valaki meglovagolja és USB csatlakozóval tudod tölteni, hogy tényleg akkor guruljon, amikor kell.

Nézd meg a róla szóló videót és döntsd el: megéri ez a temérdek pénz, hogy tehermentesítsd a karodat? Esetleg maradsz a simán görgős megoldásnál? 

 

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!