DELUXE

Álmaidat valósítja meg a legszebb ékszerekben a magyar lány

Ma ismét egy csodálatos tehetséget, egy magyar képzőművészt és munkáit mutatom be nektek. Amikor először beszélgettem Petrával, valahogyan úgy fogalmazott:

  • Azt szeretem, ha az álmaimat tudom ékszereimben megvalósítani. Amit elképzelek, elkészítem. Ez a célom, ez éltet.

Ismerjétek meg hát ezt a klassz lányt, Domonkos Petrát, a Petra Desing megálmodóját, lapozgassátok végig az általa készített kis csodákat, érezzétek a hangulatot, amit ezek a vidám ékszerek magukból zsonganak és szeressétek a munkáját úgy, ahogyan én is megszerettem.

 

Domonkos Petra sorai: Mondhatnám, hogy gyerekkorom óta ez meg az…de nem lenne igaz. Ugyan szerettem rajzolni, festegetni, de sem türelmem, sem kitartásom nem volt a tökéletesítéshez és gyakorláshoz. Így egy szép napon belenyugodtam, hogy nem leszek művész, nem alkotok, mert a végeredmény nem tetszik, és akkor semmi értelme az egésznek.

Aztán nem oly rég (2016 nyarán) belebotlottam egy csodaszép karkötőbe az interneten, és mindenáron tudni akartam, hogy és miből készült. Kutattam, kerestem, fordítottam napokig. Annyira elvarázsolt, hogy alig aludtam, mert álmomban is kutattam.

Sok csalódás, kísérletezés, és próbálkozás árán jutottam el arra a szintre, hogy az általam készített ékszereket szívvel-lélekkel ki merem adni a kezemből, mert tudom, hogy szépek, egyediek és örömet fognak szerezni a viselőjüknek. 

A gyanta titka a türelem, az amivel alkotok 24-36 óra alatt nyeri el kikeményedett állapotát, és még csak ezután jön a csiszolás, polírozás, ami több óráig tart. 

Hogy miért különlegesek az ékszereim?

A pillanat tökéletességére rácsodálkozni, a mai világban olyan luxus, amiről a legtöbben úgy hiszik, nem engedhetik meg maguknak.

Ékszereim éppen ezeket a megismételhetetlen pillanatokat örökítik meg, hogy viselőjüket mindig emlékeztessék arra, hogy van idő megállni és hagyni, hogy megérintsenek.

Hiszem, hogy a szép és tartalommal készült tárgyak, kiegészítők viselése hozzájárul a jó közérzetünkhöz, és inspirálja, feltölti tulajdonosát. A Petra Design minden darabját én tervezem és készítem el.  Saját személyem, kreativitásom és az alkotással szembeni alázatom, a tökéletes végeredmény garanciája.

Olyan különleges ékszerek megalkotása mellett köteleztem el magam, melyek sajátos aurájukkal, művészi kivitelezésükkel, szinte megszólítják a design ékszerek kedvelőit. 

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!