DELUXE

Toszkán kastélyokat osztogatnak ingyen

Bevallom őszintén, igencsak messze vagyok én attól, hogy bárminemű jártasságom legyen akár a szállodaigazgatásban, akár a vendéglátásban, de amikor most, ezt a bejegyzést írom nektek, szinte megremeg a szám széle a lehetőségtől. Az olasz kormány 103 olyan elhagyatott kastélyt osztogatna szét ingyen a jelentkezőknek, amelyek egytől-egyik csodálatosak, ám elhanyagoltak. A kilenc éves szerződés egyik oldalán ott az olasz állam, aki odaadja a kastélyt a jelentkezőnek – a másik oldalon pedig a jelentkező, aki vállalja, hogy felújítja és “életre kelti” a kastélyt. 

Szállodát, éttermet, wellness- vagy rekreációs központot nyithat benne, a lényeg, hogy vonzza a turistákat. A szerződés, mint mondottam, kilenc évre szól, ha letelt, újratárgyalják a kastély sorsát. 

Én, aki egy igazán álmodozó típus vagyok, most mutatok nektek pár ilyen kiadó kastélyt és úgy nézzétek át a listát, hogy választotok kedvencet: melyikkel, mit tennétek szívesen? 

Kapcsolódó bejegyzések, a címükre kattints:

20 lenyűgöző képen Toszkána varázsa

Teljes olasz falu eladó Toszkánában

 

Forrás

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. István Nődl says:

    van ahol osztogatnak és van ahol fosztogatnak !

  2. Zsolt Marton says:

    Nem kell odáig menni. 1990. óta nálunk is van ilyen. Tiéd a vár, a kastély, csak újítsd föl! Ha volna itt lehetőség, tennék föl képeket. Műemlék épületek, országos érdek, hogy rendben legyenek. De felújításuk komoly beruházás, és olyan helyen vannak, ahonnan nem lehet csak úgy eljárni dolgozni, iskolába, orvoshoz, stb.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!