DELUXE

Ivanka Trump könyvet ír: Hogyan legyél jó anya és dolgozó nő egyszerre címmel

Donald Trump elsőszülött lánya, Ivanka még apja elnökké választása előtt kezdett könyvet írni, amelyben tippeket ad háziasszonyoknak, hogyan legyenek egyszerre anyák és karrierista nők. 

Ivanka három gyermek édesanyja és könyvében többször említi, hogy “vonatkoztassunk el attól a ténytől, hogy én egy nagyon gazdag nő vagyok”. Nos, a magam részéről én kb itt hagynám abba a könyv olvasását, hiszen képtelenség elvonatkoztatni ettől. A világ egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb emberének leánya ugyanis nem összehasonlítható helyzetben van a világ összes többi, “átlagos” anyukájához képest. Egyetlen példaként a népes személyzetet tudom felhozni, amely azért ott áll a Trump lány háta mögött. Hogy nem ő takarít, nem ő főz, nem ő mosogat és feltehetően nem ő veszi meg a tejfölt sem a Tescoban. 

A könyv mindenesetre roppant érdekesnek tűnik, például szó esik benne arról, hogy Ivanka határidő naplójában minden egyes napra be van körmölve, hogy napi húsz percet játsszon Joseph nevű fiával, aki jelenleg nagyon szereti a kisautókat. Az is benne áll a naptárban, hogy napi két mesét fel kell olvasson Arabella nevű kislányának, aki szereti a könyveket és ezért hetente egyszer még a könyvtárba is elmegy vele. Továbbá ragaszkodik ahhoz, hogy legkisebb kisfiát, a még totyogós Theodore-t naponta legalább kétszer, de inkább háromszor ő etesse meg.

Megható, maradjunk annyiban. Donald Trump mondjuk lehet, picit hálás, hogy a könyv nem a megválasztása előtt jött ki, mert akkor tuti bukta lett volna a szavazás a részére. 

Ivanka könyvét pedig már nagyon várjuk, mert azért mégiscsak óriási titkok ezek. 

(Igen, picit nevetek a cikk írása közben.)

 

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!