DELUXE

Luxusban: Ördög Nóri és Nánási Pál második otthona

Engem mindig is vonzottak a romos épületek újjászületéséről szóló történetek, de magukkal ragad az a stílus is, amikor lakható ingatlanná épül át valami, ami egyáltalán nem annak készült. Amerikai filmekben láthatunk hangárban, régi autómosóban, világító toronyban élő főhősöket – imádom a merész fílinget, amit az otthonaik árasztanak magukból.

Nánási Pál fényképész egy romos, lepukkant kazánházból álmodott gyönyörűséges fotóstúdiót. Ördög Nóra férje most beengedte a TV2 kameráit is a Duna-parti helyszínre, amelyet a második otthonuknak tekint.

A csatornának azt is elmondta, hogy a hatalmas ablakokba szeretett bele és a belmagasságba, amely egy fotós számára maga a mennyország. A stúdióban gyerekszobát, irodát és bárpultot is kialakítottak. 

Nézd:

Kapcsolódó bejegyzés, ami leginkább meghatározza az ennek a cikknek témájául szolgáló házaspárt:  14 szokás, amit a sikeres és gazdag emberek nap mint nap tesznek

fotó: nlcafe.hu

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Júlia Gábor says:

    Ördög norika, légy egy kicsit humánusabb a kollégáidhoz. Néha hagyd őket is szohoz jutni. Ezt tette már a karriered kezdetén a z RTL klub reggeli müsorában is. Akivel egüytt dolgoztál, majd bele őrültél,hogy ő is szohoz jut. Pedig szegénynek ez volt a feladata. Látszott rajtad hogy megőrülsz ,ha nem csak te beszélsz. Ez már betegssé kezdett válni amit még a mai napig nem tudtál megoldani. Vigyázz, mert ezt mások is észreveszik és netán kirugnak…


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!