DELUXE

400 millió forintért megéri egy arany Darth Vader sisak, ugye?

Az én férjemnél nincs nagyobb Star Wars rajongó a Földön, sokszor gondolkodom azon, milyen ereklyével, programmal lepjem meg, ami a témával kapcsolatos. Csak én annyira nem vágom az egészet, hogy azt bevallani is szégyen. Lelkesen kap tőlem olyan képeket, gifeket, amiknek én még a poénját sem értem, de az adott felvételt még nem láttam, ilyenkor azt gondolom, nagyon sikerül majd őt megnevettetnem. 

Nem szokott ez sem összejönni, mert elküldöm neki a tök klassz meglepit és jön az a semmihez sem fogható, érezhetően udvarias vihogás, amiből TUDOM, ő ezt a képet már ezer éve látta és nem is érti, nekem miért új.

De mindegy, nem adom fel, nem adom fel!

Megtaláltam ugyanis a világ legmenőbb Star Wars ajándékát, igaz egy cseppet …….. nehéz a kicsike. 

15 kilót nyom, arany színű, hovatovább aranyból is van Darth Vader sisakja, ami megvásárolható. Az ára 1,4 millió amerikai dollár, ami 400 millió forintnak felel meg, szóval egyelőre ez az ajándék még várat magára, de csak azért, mert 15 kilós. 🙂 

Aki venne egyet, május 4. után keresse erre!

Fotó: Dengeki Hobby

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!