DELUXE

Exkluzív nyári tábor Harry Potter nyomában

A szülők számára egyik legnagyobb fejtöréssel bíró 11 hét már itt kopogtat az ajtónkon. Az a bizonyos 11 hét, amit minden gyerkőc oly nagyon vár, s amitől minden szülőt elfog a kétségbeesés: a nyári szünet.
 
Én a magam részéről már várom a nyári szünetet: a gyerekeim 11 és 14 évesen egyrészt önállóak, másrészt inkább jelent kínszenvedést és logisztikát a szülőnek az iskolai időszak (a különórák, a versmondó versenyek, a vizsgák, a továbbtanulási kérdés, a fogadó órák, szülői értekezletek, papírgyűjtések világa), mint a szünetek. 
 
A nyári szünettel kapcsolatban egy tíz év feletti, öntudatára épp ébredező kiskamaszt viszont egy dologgal lehet kikergetni a világból is: ha a szülő lelkesen pillogó szemekkel bejelenti, nyári táborba küldené az ifjúságot.
 
 
Jelentem: megtaláltam A Tábort! Azt a táborozási lehetőséget találtam meg az amazenglish oldalán, amelytől minden kisgyerek visítani kezd, hogy IGEN! Azt a nyári tábort, amely (szó szerint) elrepíti egy hétre a te gyerekedet is egy varázslatos álomvilágba. 
Az alábbi párbeszéd zajlott le tegnap a gyerekeimmel:
 
– Képzeljétek, találtam egy klassz kis nyári tábort! 
– Pff, jaj, anya, ne már!
– Repülővel mennétek..
– Húúú!
– Angliába..
– Állati!
– Az angol tengerparton lenne a szállásotok. 
– Azta!
– Kirándulnátok sokat, meg utaznátok egy klasszikus angol gőzmozdonyon, mint Harry Potter és még tök egyszerűen angolul is megtanulnátok. Egy hét alatt több ragadna rátok, mint az elmúlt öt-hét évben a suliban. Beszélgetnétek angol fiatalokkal. Tetszik?
– Igeeeeen!
 
Valahogy így. Fogadjunk, hogy a párbeszéd nálatok is pont így zajlik le?
 
 
Mutatok pár képet és leírok néhány hivatalos támpontot és játsszátok le a párbeszédet a gyerekeitekkel, garantálom, hogy olyan egy hetet adtok nekik ezzel a táborral, amit évek, sőt évtizedek múltán is mesélni fognak. 
 
 
Tudni kell, ez egy maximálisan exkluzív esemény, minden tekintetében különleges, amelyben:
 

·         interaktív, brit módszerrel tanulnak a gyerekek angolul

·         nemzetközi környezetbe csöppennek, ahol más, külföldi fiatalokkal is találkoznak

·         anyanyelvi oktatók tanítják őket

·         mesés tájakon elképesztő programok várják őket, pl. fosszíliavadászat, vármászás, világörökség tengerpart, gőzvasutazás

·         medencés gyermekközpontban kapnak szállást, teljes ellátással

A slussz poén pedig: te, kedves szülő, szintén elutazhatsz a gyerekkel, ha te pont annyira fellelkesültél a tábor hallatán, mint én. (Mondjuk, erre nem biztos, hogy „igeeeeen!”-nel reagál a gyerek..)

Képek, amiken te is elámulsz: 

További információk:  amazenglish

 

Forrás

 

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!