DELUXE

Mágikus életenergia, ékszerpiramisba zárva

A vágy talán még sohasem volt bennünk ennyire erős, egészségesen élni, meggyógyulni, anyagi jólétben élni, rátalálni az igaz szerelemre. Természetes, hogy ezek a vágyak, a ma spirituálisan egyre nyitottabbá váló, kereső emberében is elemi erővel munkálnak. Új, friss és naprakész megoldásokat indukálva.

Nórit és Napsugárt évek óta foglalkoztatja a kristályok pozitív hatása a mindennapjainkra így született meg az OrgoneLife, melyről már előző cikkünkben írtam.

Több ezer medál talált már gazdára jótékonyan segítve, támogatva tulajdonosát, pozitív energiát adva, káros sugárzásokat hatástalanítva, észrevétlenül gyógyítva.

A lányok sok-sok tapasztalatukat, a „vásárlói” visszajelzéseket és igényeket tanulmányozva úgy döntöttek, ráerősítenek az OrgoneLife érzésre. Ráerősítenek a napsütésre, a tenger hullámainak véget nem érő zúgására, a minden porcikájukat átjáró pozitív hozzáállásra, a vágyra, hogy adhassanak.  Mindezt összegyúrták és tökéletes formába öntötték a maguk Orgonit piramisát.

Az ősi, energikus forma szolgálatba állításával a hatás még jelentősebbé, erősebbé és hatékonyabbá vált. 

Otthon a kedvenc fotelünkben vagy a munkahelyünkön az íróasztalunk mögött, bárhol is vagyunk ma már mindenütt jelen van az elektroszmog és a káros földsugárzás. Szinte el sem tudjuk képzelni életünket okostelefonok, számítógépek, távirányítók, elektromos kütyük nélkül.  Áldás és átok a jelenlétük a mindennapokban.  Lehet őket szeretni vagy utálni, de a lányok szerint azt semmiképp sem engedhetjük meg magunknak, hogy nem foglalkozunk káros hatásaikkal.  Pihenésünket, éjszakáinkat nehezítik, betegségeket okoznak a föld mélyében húzódó vízerek, hartman zónák.

Ezeket az egészségünkre veszélyes hatásokat kezeli intenzíven és nagy hatásfokkal az Orgonit piramis.         

És bizony, itt számít a méret. A piramisban minden egyes kristály a saját jótékony rezgésével, egy-egy külön program. Az energikus forma, a jótékony rezgések, egyedi problémára hangolva hatványozott eredményt hoznak.

Már a kezünkbe véve érezhetjük azt a különös bizsergető érzést, amit az egyedi megrendelésünkre készített speciálisan a mi élethelyzetünkre összeállított és hangolt orgonit piramisunk nyújt nekünk. Megválaszthatjuk a színt, az ásványokat, a piramis méretét és akár válogathatunk a készleten lévő piramisokból is.

Ez, a “mindig a közelemben akarom tudni” érzés. 

 

Az életenergia 7000 éves fogalom Indiából. Az élet eredendő forrását szanszkrit nyelven pránának nevezik. A kínaiak 5000 évvel ezelőtt az élethez szükséges energiát csinek hívták. 2500 évvel ezelőtt a görögök vitális energiának nevezték.

 A 20. század második felében orgonnak, életerőnek, bioerőtérnek nevezték.

Az előző cikk a gyógyító ékszerekről IDE kattintva érhető el. 

Információ: ITT

Orgon-Orgonit-OrgoneLife!

További képek, hogy gyönyörködhess, válogass:

 

 

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!