DELUXE

Az év lakberendezési slágere: bolygólámpákkal dobd fel otthonod!

Gyakorlatilag hulladékból készít menő bolygólámpákat Maria Elena, a római születésű olasz asztrofizikus, aminél klasszabb lakberendezési tárgyat el nem tudok képzelni. Maria ugyanis az univerzumot varázsolja az otthonodba olyan lámpákkal, amelyek egytől-egyig valamelyik bolygót mintázzák. 

A Hold, a Mars, a Jupiter, a Neptunusz már kikerült a kezei közül. Ahogy elmondja, egy bolygólámpa körülbelül 4-6 óra alatt elkészül. Mivel a hobbiművész elsősorban asztrofizikusnak tartja magát, így az általa készített “gömböknél” nagyon figyel arra, hogy tényleg valósághű leképezései legyenek a bolygóknak, amiken így látszódnak többek között a felszínükön tapasztalható kráterek is. 

Maria Elena elmesélte továbbá: eddig egy fillért nem keresett a lámpáival, ugyanis minden bevételt azonnal továbbküld alapítványok részére. A hölgy fontosnak tartotta elmesélni, hogy nyolc macskával él. “Egy asztrofizikusról mindenki azt gondolja, mennyire földhöz ragadott tudósember, de én meg szeretném mutatni, hogy a munkám az univerzum szépségeit kutatja.” – nyilatkozta.

További információ: Etsy.

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!