DELUXE

Virágszirmokból készített ékszerek – téli csodák

A blog egyik legkedveltebb írását idén áprilisban tettem közzé, amelyben bemutattam nektek Csillát, aki műgyantából és a természetben szedett virágokból készít csodálatos ékszereket. Imádtátok a munkáit, amin nem csodálkozom, tényleg eláll a lélegzet is tőlük: IDE kattints, hogy az első bejegyzést is megnézhesd!

Most, a dermedő, hideg, téli napokon ismét az ő munkáival kedveskedem nektek és a gondolataival a tél szépségeiről.

“Ékszereim ugyebár növényekből készülnek, így már nyáron rengetegen mondták, hogy “jaj mi lesz veled karácsonykor, honnan szerzel új inspirációt a téli kollekcióra”?
Nos jelentem, ötletekből nálam még mindig Dunát lehet rekeszteni, így feltaláltam magam a téli időszakban is.
 
cs5

Fő célom a formaválaszték kibővítése volt, amit rengeteg tesztelés előzött meg, bővítettem a medálkínálatot és a fülbevalók közt már lógós változatok is megjelennek.
 
cs1
 
 
Emellett visszanyúltam a nyári virágkínálathoz, a fehér hortenziához és a rózsaszirmokhoz, melyek házassága szülte a Téli romantika fantázianévre hallgató új karperectípust.
 
cs6
 
A növények mellett új alkotóelemként feltűnik a fehérarany csillámpor, az tűzpiros pigment valamint az ezüstfátyol fokozva az ünnepi hangulatot. 
 
cs4
 
cs9
 
A karácsonyi időszakot egy különleges vásári meghívás is színesítette, lehetőséget kaptam Kecelen a Flora virágfesztiválon kiállítóként részt venni. Életemben nem voltam még Kecelen, ezért igazi kaland volt számomra ez a vásár és a vevőközönség is nagyon pozitívan fogadta a több, mint 150 ékszert, amit magammal vittem. 
cs8
 
cs7
 
Az ünnepi időszak szerencsére nagyon sok munkát hozott számunkra, így már Párom is segít a csomagok összeállításában, igazi családi vállalkozássá cseperedik az Örökszép lassan.
 
Januárban egy kis pihenés van tervbe véve, majd egy új hangvételű kollekció megtervezése következik, bevonva a minimál stílust és egy kis geometriát.
 
Kívánok mindenkinek békés, meghitt karácsonyi ünnepeket!
 
cs2
 
cs3

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!