DELUXE

Európa legnagyobb, trópusi, fedett strandja – Németországban

Nem is hinnéd, hol található Európa legnagyobb fedett strandja: Berlintől alig 60 km-re, Krausnick városában. A Tropical Island Resort korábban repülőgép hangárként üzemelt, még zeppelineket is tároltak benne. Ma már egy malajziai cég üzemelteti benne ezt az óriási szabadidőkomplexumot, amely az év 365 napján nyitva van és napi 24 órán keresztül várja a kikapcsolódni vágyókat.

Az épületre üvegkupolát húztak, amely beengedi a napfény, ellenben kívül tartja a kinti hőmérsékletingadozást, itt az év teljes egészében 26 fokon áll a hőmérő higanyszála. Kivéve, ha a kinti hőmérséklet ezt meghaladja, akkor egy gombnyomásra kinyílik az üvegkupola és beárasztja a kint levegőt. 

Több mint 30 ezer fa, 500 fajta virág adja a trópusi hangulatot és akár hatezer ember is élvezheti a komplexum csodáit egyszerre. 

A teljes volt hangár 66 ezer négyzetméteren terül el, belsejében szálloda is üzemel, így az ott megszálló vendégeknek igazán nem kell sokat csatangolniuk, hogy “eljussanak a trópusokra”. 

tr1 másolata

tr2 másolata

tr3 másolata

tr4 másolata

tr5 másolata

tr6 másolata

tr7 másolata

tr9

tr10

Forrás: Daily Mail

 

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!