DELUXE

Virágszirmokból készített, meseszép ékszerek

A blog egyik legkedveltebb írását idén áprilisban tettem közzé, amelyben bemutattam nektek Csillát, aki műgyantából és a természetben szedett virágokból készít csodálatos ékszereket. Imádtátok a munkáit, amin nem csodálkozom, tényleg eláll a lélegzet is tőlük: IDE kattints, hogy az első bejegyzést is megnézhesd!

A természetnek persze ezernyi arca van, egészen mást mutat tavasszal, mint nyáron, így kíváncsi voltam, mikhez nyúl Csilla a nyári hónapokban. 

Az ő munkáiból szemezgethetünk ismét és Csilla sorait olvashatjátok. Oldalának neve változatlanul:  Örökszép

A tavaszi virágözön kollekciónak hatalmas sikere volt, ami nem kis kihívást jelentett számomra. Folyamatosan gyűjtöttem a százszorszépeket és a cserepes kis ciklámenvirágom szerencsére ontotta magából a virágait, így legalább 50 db karperecet készítettem ebből a típusból. 
 
Hársfavirág gömbmedál:
örökszép5
 
Érdekes dolog a természet ajándékainak felhasználása, mivel teljesen alkalmazkodnom kell az éppen beszerezhető virágokhoz, ezért megszületett a kollekciók ötlete.
 
A nyári kollekcióról:
Az első megvalósult terv a Bori bodzás-kertje szett, amiben szárított bodzatányérokat párosítottam egy kis rózsaarany füsttel, nevét pedig Bori barátnőmről kapta, aki segített a bodzavirágok beszerzésében és lepréselésében.
 
Bodzavirág fülbevaló:
 
bodza
 
Kavalkád:
örökszép1
 
örökszép4
 
A másik kedvencem a Tengerész medál, ami egy apró üvegfiolába zárt papírhajós nyakék. Habár a papírhajó hajtogatás ilyen miniatűr méretben nem volt gyerekjáték, nagyon büszke vagyok rá, hogy sikerült a bravúr. Ez a medál a nyár kihagyhatatlan kiegészítője, visszafogott, stílusos darabja lehet tengerész szettednek!
 
tengerész
 
A hortenziavirág megismerése után nem volt kérdés, hogy kihagyhatatlan a nyári kínálatból! Romantikus, rengeteg színátmenetben kapható kis virágait sikerült megszelídítenem és szettet alkotni belőle. 
 
hortenzia
 
Elkészült még a Nyári fuvallat szett, ami tűzpiros gránátalmaszirmokat, narancsszínű bársonyvirágot, fehér hortenziát és egy kis díszfüvet tartalmaz. Igazi vibráló színkavalkádot alkotnak így együtt.
 
örökszép2
 
nyári1
 
nyári2
 
 
Egyik kedves vásárlóm küldött nekem Bakonybél környékéről egy csokor aranyló búzakalászt, így kaptam az alkalmon és limitált kínálatban karpereceket készítettem belőlük. 
 
örökszép3
 
Az őszi kollekció már rajzolódik a fejemben, lesz rengeteg leveles karperec, de azért jócskán kerülnek színek is a szettekbe. S nem csak a tartalmat, hanem az ékszerek fazonját is szeretném felfrissíteni, kézzel formázott ősmintákat készítek és nagyon szeretném meglepni a közönségem egy nagyobb méretű úgynevezett statement nyakékkel a közeljövőben.

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!