DELUXE

Megannyi varázslat kel életre két magyar lány gyógyító ékszereiben

Nőként egészen pontosan tudom, milyen érzés az, amikor az ember lánya egyszer csak beleszeret egy cipőbe, ruhába, táskába vagy ékszerbe és a tárgy szinte mágnesként vonzza magához. Ha az adott termék még beszélni is tudja, bizonyára hallanám, ahogy arra kér: vigyem haza. 

Ez a villámcsapás szerű érzés kerített magába pár nappal ezelőtt is, amikor a csongrádi levendulaünnepen szembe sétált velem egy medál. Igen, szerelem volt első látásra, nekem pedig muszáj volt megismernem azt a két tehetséges, magyar lányt, akik lassan két éve varázsolnak érzelmeket ékszereikkel. 

org1 másolata

Nóri és Napsugár mesélik, az OrgoneLife megálmodói:

2014 nyarán olvastam egy cikket a wifi sugárzásról, ami leírta, hogy milyen károsan hat a gyerekek agyi tevékenységére, a tanulásra, diszlexiát, alvási nehézséget, figyelemzavart okoz. Mivel nekem is két gyerekem van, próbáltam megoldás után kutatni. Így találtam rá a természetes és leghatékonyabb ellenszerre, az orgonitra. 

org6

Az orgonit elnevezés az „orgon” szóból származik, mely életerőt jelent. Dr. Wilhelm Reich bizonyította először ennek az energiának a létezését, amely mindenütt megtalálható a természetben. Többféle elnevezése van pl. Prana, Chi, kozmikus erő stb. Különböző formái léteznek, lehet semleges, pozitív és negatív. Dr. Reich kutatásai során ennek az energiának a viselkedését és tulajdonságait tanulmányozta. Épített egy orgon akkumulátort fémből és szerves anyagból , megfigyelte, hogy az orgon energia képes volt semlegesíteni a nukleáris sugárzást is, orgonit kabinjaiban pedig rákos betegeket gyógyított sikeresen.
Az orgonit fém forgács, kvarc kristály és poliészter műgyanta keveréke, mely a Reich akkumulátorokhoz hasonlóan éterikus energiát vonz. A különböző kristályok hozzáadása növeli az orgonit hatékonyságát. Az orgonit tehát egy folyamatosan működő, nagy hatékonyságú energetikai transzmutációs berendezés, mely a negatív energiákat (mobiltelelefon jelek, WiFi, stb) pozitív életenergiává alakítja. Az orgonitba helyezett feltöltött kvarckristály soha nem merül le, mert a szárítási folyamat során a gyanta zsugorodik, ezáltal nyomás alatt tartja kristályt és folyamatos működésre készteti.

org2 másolata

A videók, leírások alapján elkezdtem házilag elkészíteni őket saját célra.

Elkészültek az első “egyszerű”, muffin formájú orgonitok, amikbe egy-egy darab hegyikristályt tettem.

org3 másolata

Elkezdtem a családomnak és a barátaimnak ajándékozni néhányat és egyre többen kérték, hogy készítsek többet, amiket ők is elajándékozhatnak, így egy idő után nem győztem teljesíteni a kéréseket. Masszőrként dolgoztam 11 évig és komolyan megterheltem a kezeimet. Éreztem, hogy eljött az ideje a változásnak.

org4

Innen jött az ötlet, hogy az orgonitokkal akár komolyabban is lehet foglalkozni. Elkezdtem a helyi vásárokat felkutatni, internetes boltot nyitottam és beindultak az első orgonit eladások. Egyszerűek, színtelenek voltak, de mégis felfigyeltek rá a vevők.

org5

Folyamatosan törtem a fejem, hogyan lehetne még tökéletesebbé és változatosabbá tenni őket. Mivel Tenerifén laktam, nem volt könnyű felkutatni azokat a helyeket és megtalálni a megfelelő alapanyagokat. 

Ezután jött az újabb ötletem, hogy mi lenne, ha olyan orgonitokat is készítenék, amik bizonyos problémákon, betegségeken tudnak  segíteni. Mindig is bennem volt a segíteni akarás, vonzódtam a kristályok világához és tudtam, hogy kristályokkal gyógyítani lehet, de fogalmam sem volt, hogy melyik kristály mire jó. Úgy gondoltam, a legjobb ha elvégzek egy kristálygyógyító tanfolyamot, ahol mindent részletesen megtanultam a betegségekről és a kristályokról.

org7

Mostanra a szimbólumok és kristályok keverékével készítek speciális ékszereket, piramisokat és egyéb hasznos orgon energia hordozó tárgyakat, tanácsokat adok kristályokkal kapcsolatban és a világ minden tájáról érkeznek rendelések .

org8

Egy évvel ezelőtt egy tenerifei vásározás alkalmával ismerkedtem meg személyesen Napsugárral, aki hasonló érdeklődésével, kristályok iránti szenvedélyével, “mi már találkoztunk” érzésével azonnal barátommá és társammá vált a munkában. Neki köszönhetem, hogy Magyarországon is egyre többen ismerik a munkáimat. Azóta együtt dolgozunk, új tervekkel, lendülettel, most épp Budapestről járjuk a vásárokat országszerte, hogy ez a csoda elérhető legyen hazánkban is.

org10

 

Mivel a kristályok ereje pozitívan befolyásolhatja mindennapjainkat, ezért az a célunk, hogy minél több ember megismerje a orgon energiát és ezáltal életünkben jelentős, minőségi változás állhasson be.

org9

További képek, Dobó János képei:

org1 másolata másolata másolata

org2 másolata

org3 másolata

org4 másolata

org5

 

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Igen, a bejegyzésben ott áll: OrgoneLife facebook oldalt keresd. A szövegben a zöld medál képe alatt direktlinken rá is kattinthatsz.

  2. osisi says:

    Sziasztok!Tudja valami,hogyan tudnám megvenni ezeket az ékszereket?Valami kontakt vagy e-mail cím eseleg,vagy weblap.
    Köszi,Osisi


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!