DELUXE

Egy magyar reklámfilm, amelyet nem tiltott le az Európai Unio

Az Európai Unio által betiltott magyar reklámfilm – ilyen és ehhez hasonlóan hangzatos címen látok egy reklámfilmet a legnagyobb videóportálon és ma már több ismerősöm adatlapján is, a közösségi oldalon.

Utánajártam, vajon igazak-e a hírek, vagy csupán túlkapásról van szó és ez utóbbi bizonyosodott be. Ahogyan az urbanlegends oldalán olvasom, a Magyar Termék Nonprofit Kft részéről cáfolták azokat a híreszteléseket, miszerint ez a film tiltólistán lenne az Unio részéről. 

“Ezúton tájékoztatunk Mindenkit, miután az interneten az a hír terjed, hogy az EU betiltotta a Válassz Magyart! kisfilmünket, hogy a hírnek semmilyen valóságalapja nincsen.

(…)

Ez egy téves információ, ami úgy látszik, hogy sokak érdeklődését felkeltette és így a film terjesztését újra elindította.

Ez utóbbinak örülni kell, hiszen a film népszerűsítése vélhetően hozzájárul a magyar termékek vásárlásának fellendítéséhez.

Magyar Termék Nonprofit Kft.”

Figyelmetekbe ajánlom viszont a filmet, mindenféle botránytól és betiltástól mentesen is, hisz fontos az üzenete. Az alig ötperces alkotás címe: Válassz magyart!

Kapcsolódó bejegyzések: 12 lélegzetelállító fotó Magyarországról egy külföldi lap publikálása alapján ITT található, míg Magyarország csodás imázsfilmjét IDE kattintva nézheted meg!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!