DELUXE

Európa legszebb síparadicsomának ékköve

Badrutt’s Palace Hotel – Európa legszebb síparadicsomában

A luxusáról neves svájci St. Moritz a világ egyik legismertebb síparadicsoma, amely közel 2 ezer méter magasan fekszik. Itt találjuk a Badrutt’s Palace Hotelt, amelyet több mint száz éve látogatnak a kiváltságos vendégek. Az embereket a régi európai stílus és kényelem vonzza ide. 

A szálloda 1896-ban nyitotta meg kapuit, 120 szobával és 37 lakosztállyal. A “Világ vezető szállodái” (amelyben 80 ország 430 hotelét jegyzik) nevű listán előkelő helyen álló luxus szálloda építésének ötlete 1856-ban pattant ki Johannes Badrutt fejéből, amikor vásárolt egy aprócska kis panziót a mostani szálloda helyén. 

h17

A mai napig a Badrutt család leszármazottai tulajdonában van a szálloda, amely nekem első pillantásra a lillafüredi palotaszállót juttatja eszembe mind külső, mind belső látványában. 

Íme pár kép a szállodáról:

h10

h14

h15

h16

h18

fotók: wikipedia

A Badrutt’s Palace Hotel közösségi oldaláról pedig hoztam pár képet a szobákról, lakosztályokról, könyvtárszobáról és étteremről, annyira exkluzív, hogy szinte félve lép be az ember a szobák valamelyikébe, nem gondoljátok? Egy éjszaka egy főnek 400.000 forint, úgyhogy nem ide fogunk családi téli vakációra menni. 

h1

h2

h3

h4

h5

h6

h7

h8

h9

h11

h12

h13

 

forrás: facebook

 

 

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!