DELUXE

Számmisztika: milyen is vagy? Nézd meg a sorsszámod!

Mindenkinek van egy, az egész életét meghatározó száma, amely személyiségét, erősségeit, gyengeségeit fedi fel. Kolléganőm ilyesmivel foglalkozik, mindig beletrafál abba, milyen is az az ember, akivel dolga van. 
Az én sorsszámom a kettes, tulajdonképpen igaz, tényleg ez az a meghatározás, amely a leginkább jellemző rám. 
Számold ki te is!

Először is: add össze egyenként születési dátumod számjegyeit, majd a kapott összeget egyszerűsítsd egyjegyűvé! Ha például 1980.02.23-án születettél, a következőképpen tudod kiszámolni sorsszámod: 1+9+8+0+2+2+3=25

2+5=7.

Kapcsolódó bejegyzés, ezt se hagyd ki: az életbeli küldetésedet számolhatod ki, ha IDE kattintasz

1 – Akaraterős, sikeres, aki mindig szem előtt tartja a céljait

Környezeted hallgat a szavadra. Független és szabad szellemű vagy, nem hagyod magad befolyásolni, és hangot adsz saját véleményednek. Pontosan tudod, mit akarsz elérni és hogyan, ezért időnként környezeted önfejűnek tart. Mindeközben nagylelkű és megbízható vagy. A külső szemlélők szemében azonban távolságtartónak és parancsolónak tűnhetsz. A belső sebezhetőségedet zömmel elrejted a külvilág elől. Ha egy picit megnyitod magad, többek szimpátiáját elnyered. 
 

2 – Harmonikus, tapintatos és együtt érző

Nagyszerű hallgatóság vagy, megértő, segítőkész, igazi jóbarát típus. . Az érzelmek határozzák meg az életedet. Nagyon romantikus és érzékeny vagy, így hajlamos vagy rózsaszín felhőn keresztül látni a világodat. A veszekedéseket, konfliktusokat nem szereted. Ha mégsem tudod elkerülni, akkor te vagy az, aki csendben végigvárja a vihar elmúltát. 

 

3 – Közkedvelt, kreatív, jó hangulatú

Tele vagy energiával. Dinamikus, lelkesítő magatartásodat mindenki megnyerőnek találja. Élvezed az életet – szeretsz jókat enni, divatos ruhákat hordani, szép házban, otthonos lakásban lakni, együtt lenni a barátaiddal stb. Ilyenkor érzed magad igazán elemedben. A fontos feladatokat gyorsan és hatásosan oldod meg, de gyakran vagy felületes.  Fontos, hogy megtanulj egyszerre csak egyvalamire koncentrálni.

4 – Megfontolt, tervező és szorgalmas

A higgadtság szobra vagy. Kitartóan, nagy pontossággal és néha zavarba ejtően pepecselős precizitással dolgozol. Magadnak való vagy. Ha barátságaid egy életre szólnak. Emellett te vagy a család tartópillére. Időnként túlzottan elveszel a részletekben, és ez megakadályoz terveid megvalósításában, mivel minden apróságnak jelentőséget tulajdonítasz.
 

5 – Független, szabadságszerető és kalandvágyó

Lobbanékony vagy, élettel teli, állandóan mozgásban vagy. Éled, megéled és imádod az életed. De ahogyan egy hullámvasút, nálad is vannak lefelé ívelések, ilyenkor erős búskomorság tör rád és ezeket az időszakokat extrém nyugtalansággal viseled csak el. Életigenlésed  miatt sok barátod van.

6 – Segít a bajban, biztos támasz

Együtt érző és megbízható vagy, aki folyton megpróbál igazságos lenni. Szereted a zenét, a művészetet, valamint nagyszerű vendéglátó, kereskedő vagy. Környezeted szimpatikusnak és nyitottnak tart. Önzetlenséged túlzó, igenis foglalkozz picit többet saját magaddal!

 számmisztika1

7 – Intuitív, intelligens és érdeklődő

Mindig eredeti ötleteid támadnak. Szeretsz utazni, tanulni, szeretsz a középpontban lenni, de titokban nagyon is szereted a csendet és a nyugalmat, időnként a magányt. Sokszor filozofálsz és az élet nagy kérdésein töröd a fejed. Azon kedves olvasók, akik ezt az írást elolvasták, legtöbbjük ezen jegy szülöttei. 

8 – Vonzó, energikus és jó fej

Nem szereted a középszerűséget, maximalista vagy. Melegszívű és megértő vagy, és sokat teszel másokért. Saját belsődből viszont keveset láttatsz a külvilággal, így felületes ismerőseid  távolságtartónak, hűvösnek vélnek. Nagyban tévednek!

9 – Finom lelkű, jó megfigyelő képességű

Érzékeny és kedves vagy, emellett kivételes érzéked van ahhoz, hogy mindent részletesen megfigyelj, és átlásd a problémákat. Könnyen átérzed mások helyzetét, és megpróbálod tanácsokkal segíteni a gyengébbeket. De hajlamos vagy túlbecsülni saját erődet. Lazíts!

számmisztika

 

Szerző: saját, forrás: astronet, képek: astronet.hu

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!