DELUXE

Milliárdos ingatlan, amely nem volt “elég jó” egy Onassis számára

 

Balfour Place 7, London. Itt található egy 1891-ben épült polgári épület, amelyben hat különálló lakás található. 

A házat Eustace Balfour tervezte. Öt emeletes tégla épület, az úgynevezett Arts&Crafts stílusban épült. Összesen 19 hálószobát, hét fogadó termet, hat konyhát, 17 fürdőszobát és egy tetőteraszt találhatunk, ha belépünk ebbe a csodálatos ingatlanba.

Christina Onassis, a nagy hajózási mogul egyik örököse 1978-ban saját repülőjén érkezett Londonba és ezt házikót nézte ki magának, de finnyásan távozott, mivel megfázott a ködös Londonban és bizony köszönte szépen, nem kért többet a Balfour Place 7-ből.

Nos, ez az ingatlan jelenleg 45 millió angol font értékkel ácsorog az angol apróhirdetési ajánlatok élén. Bizonyára nem egy Onassis vezetéknevű valaki veszi meg, de a milliárdos, aki ráugrik majd az ajánlatra, akár össze is fésülheti a benne lévő hat lakást, egy helyes “kis” családi házzá.

london1

london2

london3

london4

london5

london6

london7

london8

london9

fotók: SWNS.com

 

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Temesváriné Jutka says:

    …hát akinek saját repülője van, és nem kívánja a 45 mill.font értékű palotát, annak igen nagyon jó dolga van! lemondani az én javamra nem akar?


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!