DELUXE

A nemzetközi ingatlanpiac legnagyobb vesztesei

A nemzetközi ám a hazai ingatlanpiac legnagyobb vesztesei a luxus ingatlanok, amelyeknek minden téglája, cserepe, csempéje és burkolata nagy műgonddal lett kiválasztva és a tulajdonosok súlyos tízmilliókat költöttek a külső és a belső kialakításra.

Nemzetközi apróhirdetéseket böngészvén igazi kincseket talál az ember, szemet gyönyörködtető ingatlanokat, amelyeket most a valós értékük töredékéért próbálnak a válságban megingott tulajdonosok eladni.

Elképesztően gyönyörű ingatlanok ezek, az ember nem tud választani közülük. Mutatok nektek négy olyan angliai épületet, amelyek fontban mérten milliós (1 font körülbelül 400 forint) veszteségeket könyveltek már most el és az alkudozás még mindig zajlik.

London Bishop’s Avenue nevű útján, amelyet a milliárdosok utcájának becéznek, található ez a házikó. Tavaly még 65 millió angol fontért árulták, ma már 35 millióra csökkent az összeg.

angol1

angol2

 

Ez a kis vityilló 34 millió angol fontról lett leértékelve 24 millióra: 9 szobája van és a hall akkora, mint jobb esetben három darab átlag panellakás mérete.

 

angol3

angol4

angol5

 

Nyolc hálószoba, tíz fürdőszoba (minek?), egy szalon és egy saját mozi is tartozéka ennek a háznak, amelyet 40 millió font helyett már 33 millióért megkapsz.

 

angol6

angol7

angol8

 

46,5 millió fontért kínálják ezt a szerintem kissé kusza stílusú volt nagyköveti, hét hálószobás rezidenciát.

 

angol9

angol10

 

fotók: SWNG, dailymail.co.uk

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!