DELUXE

A legdrágább jegygyűrűk celebkörökben

Én mindig vallottam: az esküvő az egy olyan esemény, ahol egy néni kérdésére azt kell felelni “igen”, aztán kell egy kicsit kocsikázni, majd egy jót enni és inni és végül… Az eredmény pedig A Gyűrű, amely jelképezi a házasságot és az összetartozást.

Szerintem nekem van a legszebb jegygyűrűm a világon, mert két helyes kis karika fog körbe egy karátmentes ám csillogó fényes követ. Nem hivalkodó, nem óriási, viszont csodaszép.

Ismert emberek persze nem elégednének meg mondjuk az én gyűrűmmel, az alábbi listán már hivalkodóak a karátok és a gyűrű mérete is néha akkora, hogy el nem tudom képzelni az adott hölgyet vele mosogatás közben, de ez már megint az én kicsinyes képzelőerőm.

 

Mariah Carey gyűrűje, amelyet Nick Cannontól kapott: rózsaszín drágakő, 17 karátos, értéke 2,5 millió dollár

gyűrű1

Kim Kardashian gyűrűje, amelyet Kanye Westtől kapott: 15 karátos, értékét 3 és 8 millió dollár közé saccolják

gyűrű2

Beyoncé gyűrűje, amelyet Jay Z-től kapott: 18 karátos, Lorraine Schwartz drágakő, értéke 5 millió dollár

gyűrű3

Grace Kelly ezzel a gyűrűvel lett Monaco hercegnéje: 10,5 karátos Cartier drágakő

gyűrű5

 

Catherine Zeta-Jones ezt a gyűrűt kapta Michael Douglastól: a drágakő fantázianeve Cell Block Tango, értéke 2,5 millió dollár

gyűrű9

Liz Taylor kapta ezt a gyönyörűséget Richard Burtontől, 33 karátos és értéke majdnem 9 millió dollár

gyűrű8

Kapcsolatuk bár nem volt oly hosszúéletű, Ben (Geza) Affleck ezt a gyűrűt ajándékozta Jennifer Lopeznek: a rózsaszín gyémánt 1,2 millió dollárt ér és már visszakerült az ékszerészhez

gyűrű7

Jacqueline Kennedy ezt a gyűrűt kapta Onassistól: a 2,6 millió dollárt érő gyűrű 40 karátos és Jackie állítólag mindösszesen kétszer viselte

gyűrű6

 

Ezt a gyűrűt Paris Hilton kapta Paris Latsistól, 4,7 millió dollárt ér és 24 karátos. A kapcsolat nem tartott sokáig, Miss Hilton pedig jótékonysági célokra ajánlotta fel a gyűrűt.

 

gyűrű4

fotók: diply.com

 

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!