DELUXE

Mongol szálloda a sivatag közepén, ahol a madár sem jár

A madarak lehet, nem járnak arra, a szálloda mégis ott van. Mongol tradicionális sátrakat formáló épületegyüttes a sivatag kellős legközepén. Vagy talán épp a semmi közepén? Elképesztő látvány!

Pekingtől 800 kilométerre, Mongólia legbelsejében homokdűnék közt kisejlenek az épület hófehér tetői. Nem találok szavakat, mennyire csodálatos! Mostanában annyira pörög a lelkem, annyi felé kell figyelnem, háztartás, hitelek, hétköznapok, munka, család, gyerekek és aztán megtaláltam ezeket a fotókat és mint egy merengő utazás, elrepített oda, ahol harapni lehet a csendet, talán csak a szél fúj és körbeveszi az embert a béke és a nyugalom.

Ismerjétek meg a Sivatagi Lótusz Szállodát!

 

mongol1

mongol2

mongol3

mongol4

mongol5

mongol6

 

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. W. A. Lacky says:

    Hááááááááát, nem tudom. Nekem kacsának tűnik. Bejártam már a Góbit keresztbe meg hosszába is, vannak érdekes épületek, de ilyet nem láttam. Nem látok odavezető utakat a képen, meg legalább egy enteriör fotó lenne… A medencében vizibicikliző kisfiú nyakig be van öltözve? Ugyan kérem, biztos, hogy kacsa.

  2. Cekasz Maci says:

    Azért jó lett volna legalább a címet megadni. Így olyan kitaláltnak tűnik az egész, photoshop…
    Egyébként jártam mongol sivatagi “szállodában”, éppen nem lenne elképzelhetetlen a Góbiban egy ilyen, csak a vizet nehéz megoldani. Ezt is szívesen megnézném, ha tudnám hol van.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!